Online Romance Is he/she real? or am I talking to a scammer?

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJRH5yTBDFyW16M6BcYUjddVgF3lgGHEByloC18Zw7WTBk5g/viewform?fbclid=IwAR056vt-H_wxMHNgX_ecY3k5aCWUmRdvbfleTpbuW3vJKmYRDQOHZ9bN9Kg

Have you met someone online and he/she sounds wonderful, almost too good to be true? Something has triggered your intuition so you want to be sure that they are a real person and not a scammer?

We are a small group of women; dedicated volunteers who have banded together to help support victims or potential victims of scams. We bring awareness/education to everyone for over 10 years about this horrible crime that is plaguing social media; Romance Scams. We have been advising and educating anyone that will listen about scams or scammers for the past 10 years. We have educated ourselves to provide you with accurate information (the truth).

2 comments:

  1. Sergio Gustavo névvel megkeresett egy valaki facebook-on.Egyből el kezdett udvarolni,intelligensen.Bemutatkozva,Amerika-i katona,Szíriában szolgál békefenntartóként és özvegy.De már utána Tony Nortman lett a neve.Tisztában voltam,hogy ez nem valós,de hagytam belementem a játékba.A fotót beazonosítottam.Dragan Sutanovac ,felhasználva a Szerb politikus fotóját és kreállt honlapot fotóival együtt.Annyira felkészületlen volt,olyan szarvas hibákat követett el,vagy én voltam Tőle felkészűltebb,vagy okosabb?Mikor már meguntam az áradozásait,akkor felfedtem keményen.Válasz nyílván nem volt rá.

    ReplyDelete
    Replies
    1. azon a ponton, amikor tudta, hogy blokkolnia kellett volna, és kiszállnia. Mi haszna, ha átverési gyakorlatot ad neki, és kockáztatja, hogy feltörtek egy kis játékért. A csend hatékonyabb, de a nők nem szeretik megtagadni a csalót. Nehezíti számunkraazon a ponton, amikor tudta, hogy blokkolnia kellett volna, és kiszállnia. Mi haszna, ha átverési gyakorlatot ad neki, és kockáztatja, hogy feltörtek egy kis játékért. A csend hatékonyabb, de a nők nem szeretik megtagadni a csalót. Nehezíti számunkra

      Delete